Ha sport, akkor kézilabda

A SPORTTÁPLÁLKOZÁS / ANITA BEAN

Anita Bean BSC díjnyertes regisztrált táplálkozási szakember, egészségügyi író, szerző és sportoló. A sport- és testedzés tudományra szakosodott, saját táplálkozási tanácsadást vezet és a rekreációtól az elitig minden szinten tanácsot ad a sportolóknak. Számos táplálkozási és fitnesz könyv szerzője, többek között az Étel a fitneszhez, A vegetáriánus sportoló szakácskönyve és A futó szakácskönyve.

Ennek a nagyszerű kézikönyvnek a nyolcadik kiadása egy gyakorlati kézikönyv azok számára, akik teljesítményelőnyre vágynak. A sportteljesítmény szempontjából fontos szempont, hogy mit és mikor eszel és iszol. Akár élsportoló vagy, akár csak rendszeresen sportolsz, mozogsz, az egészséges táplálkozás segít abban, hogy nagyobb energiával tedd azt, növeld az erődet és az állóképességedet és gyorsabban regenerálódj az edzések között. A könyv a korábbi írások teljesen frissített és átdolgozott kiadása a legújabb élvonalbeli kutatások eredményei szerinti gyakorlati ajánlásokat ad és több mint 50 finom, egészséges, könnyen elkészíthető receptet tartalmaz.

Önmagadnak is megtervezheted a sporttáplálkozásodat!

Akár élsportoló vagy, akár csak rendszeresen sportolsz, mozogsz, a helyes (sport)táplálkozás segít abban, hogy nagyobb energiával eddzél, növeld az erődet és az állóképességedet és gyorsabban regenerálódj az edzések között.

Önmagadnak is megtervezheted a sporttáplálkozásodat!

  • az állóképesség, az erő és a teljesítmény maximalizálása
  • az optimális kalória-, szénhidrát- és fehérjeszükséglet kiszámítása
  • tanácsok a testösszetétel javítására
  • konkrét tanácsok nőknek, gyermekeknek, érett sportolóknak és vegetáriánusoknak
  • étkezési tervek a testzsír csökkentésére, az izmok gyarapítására és a versenyre való felkészülésre
  • hidratálás és folyadékbevitel
  • sportolóknak szánt étrend-kiegészítők

A könyvet a konyv@sportorvos.hu e-mail címen szállítási- és számlázási cím valamint egy telefonos elérhetőség megadásával lehet megrendelni. Ára 6.000,- Ft/db + 800,- Ft/alkalom kiszállítási felár belföldön.

Twitter
YouTube
Instagram