Ha sport, akkor kézilabda

Szóval, hogyan is kezdődött?

Strandkézilabda, szerelem első látásra

Reméljük, hogy mindenki egyetért velünk abban, hogy a strandkézilabda szerelem első látásra. Mivel a sportjáték ismert hazai története immáron húsz évre tekinthet vissza, páran arra vállalkoztunk, hogy összefoglaljuk a strandkézilabdázás megszületésének és kibontakozásának legfontosabb és legemlékezetesebb pillanatait. Nagyon szeretnénk felidézni azt, hogy honnan és hogyan indultunk, miként fejlődött e nagyszerű sportjáték az évek folyamán, milyen sikerek és kudarcok övezték a versenyeket itthon és a nemzetközi szintéren egyaránt. Kísérletet teszünk összefoglalni és bemutatni a résztvevők visszaemlékezései alapján mindazt a sok csodát, ami rengeteg embernek okozott boldogságot, természetesen közöttük nekünk is. Az érdeklődés felkeltéséhez legyen elég annyi, hogy Nagyatádtól Tiszavasváriig, Győrtől Szegedig a strandkézilabdázás meghódította az egész országot. Sikereinktől zengett nem csak Európa, de ott hagytuk a lábnyomunkat a riói, egyiptomi és tajvani homokban egyaránt.

Sok-sok fiatal kezdte szárnypróbálgatásit a homokon, többen közülük a válogatottságig is eljutottak, amit valószínűleg a teremben nem érhettek volna el. Nemzetközi kategóriás játékvezetők, ellenőrök lettek fiataljaink, sőt van olyan is közöttünk, aki a homokról indulva egészen az Európai Kézilabda Szövetségig jutott. Versenyeinken híres zenészek, politikusok fordultak meg, még a jelenlegi külügyminiszterünk is kíváncsi volt a sportágunkra. Bízunk abban, hogy a strandkézilabda hamarosan a felnőttek olimpiai programjába is bekerül, amely további hatalmas lökést adhat szeretett sportjátékunk további fejlődéséhez.

Az LV International Kft 2005-ben kezdte meg működését a sportpiac területén. A cég működésének alapfilozófiája a sportegyesületek felszerelésigényeinek maximális kielégítésén alapszik. 2006-ban még három márka képviselője volt Magyarországon, azonban a folyamatos fejlődésnek köszönhetően, valamint a sportpiac igényeinek alakulásához alkalmazkodva mára 10 világszínvonalú márka kizárólagos beszállítói. Csúcsminőségű termékeik és kedvező ajánlataiknak köszönhetően több mint 40 első osztályban szereplő labdarúgó, kézilabda, röplabda, vízilabda, futsal és floorball csapattal áll együttműködési kapcsolatban, továbbá közel 100 élő szerződése van különböző egyesületekkel.

Twitter
YouTube
Instagram